Šta su vam to novo pripremili stari vitezovi?

Cela čaršija bruji, The Camelot dvorac u potpuno novoj verziji!

Svašta nešto smo menjali, jer volimo uvek da budemo bolji!

Novi web sajt

The Camelot je viteški pub, ali kada je u pitanju web svet, volimo trendove 21. veka! Stoga je naš web sajt u potpuno novom maniru – novi dizajn, novi sadržaj, ali stari dobri meni i stara dobra ponuda najboljeg piva. Ali web sajt nije jedino što smo „preuredili“.

Novi The Camelot u Novom Sadu

Web sajt odiše modernošću, a naš pub viteštvom! Uvek tako bilo, uvek tako ostalo! Mala promena enterijera nije na odmet, ali duh viteškog vremena i Kralja Artura kod nas nikada neće biti u drugom planu. Stoga pohitajte da vidite vaš omiljeni gastro pub...

I rezervišite svoje mesto!

Okupite društvo, pozovite dobro poznat The Camelot broj 021 528 095 a sve ostalo prepustite nama – dobru klopu i još bolje pivo.

Šta se još šuška po Novom Sadu?

„Gde to ima pivo za poneti?“ Prvi u svemu, pa prvi i u tome. :) Kafu za poneti ima na svakom ćošku, ali pivo za poneti ni na vidiku! Sve do sada – ukoliko prolazite pored Camelot puba ne zaboravite da imate novu mogućnost – poručite svoje Camelot pivo (2l) i put pod noge! A ukoliko vam je mrsko da skoknete do nas, dostava je tu za vas! Odaberite svetlo, tamno ili crveno Camelot pivo, pozovite dobro poznat broj, i na kućnu adresu stiže pravo domaće pivo!

Sve je kod nas u novom duhu, pa brže bolje posetite The Camelot u novom ruhu!