Online naručivanje i kućna dostava - The Camelot u vašem domu

Kada se priča o dobroj klopi i pravom užitku u Novom Sadu, The Camelot Gastro Pub je uvek deo priče. Novosađani, ali i svi gosti Novog Sada su dobro upoznati sa našom ponudom, prijatnim ambijentom u našem lokalu i letnjoj bašti. Ono sa čime do sada, verovatno, niste bili tako dobro upoznati je da je moguće uživati u našim specijalitetima i osetiti viteški duh i u vašem domu. Da bi ovo bilo moguće, mi smo za vas uveli novi servis - online poručivanje iz našeg menija i dostavu na vašu kućnu adresu!

Dakle, od sada, da biste uživali u The Camelot pivu i Pivarskim rebarcima, u Ćurećim rolnicama ili Pilećim grudima, slanim ili slatkim palačinkama i još mnogo drugih specijaliteta iz naše kuhinje, dovoljno je par klikova.

Sve što treba da uradite je da posetite našu stranicu za online poručivanje - http://dostava.thecamelot.rs/novi-sad - i da jednostavno odaberete šta želite iz našeg bogate ponude. 

Odaberite neko jelo iz naše akcijske ponude koja se odnosi samo na online poručivanje  za kućnu dostavu, kao što su  Gurmanska butkica, Kobasica, Dimljeni pileći batak itd, uz koje dobijate 1l The Camelot piva! Ili jednostavno poručite doručak, ručak, desert, sve u skladu sa vašim željama.

Vaša narudžbina u najkraćem roku stiže na vašu kućnu adresu, a platite pouzećem!

I dalje se radujemo druženju sa vama u The Camelot Gastro Pub-u, ali ukoliko ste iz bilo kog razloga sprečeni da nam se pridružite u lokalu, naravno da je odlična alternativa kućna dostava!

Jer, zašto biste se odrekli dobrih navika u bilo kom trenutku?