The Camelot Pivnica

Pivnica

Osim potpuno nove ugostiteljske ponude, vlasnici su u okolini Novog Sada započeli SOPSTVENU PROIZVODNJU PIVA, koje se može probati samo u ovom Gastro Pub-u.

U ponudi je SVETLO, CRVENO i TAMNO CAMELOT PIVO. Osnovna prednost The Camelot piva je što je napravljeno isključivo od ječmenog slada bez dodataka drugih nesladovanih sirovina, pa je samim tim GLAVOBOLJA NAKON PIJANSTVA ISKLJUČENA. Svi bitni sastojci su sadržani u Camelot pivu jer se ne filtrira.

Preporučuje se i trudnicama zbog povećanog sadržaja vitamina B. The Camelot "DOMAĆE PIVO"- sadrži u sebi malu količinu zaostalog, neprevrelog ekstrakta i tragove kvasca i ima blago istaknutu gorčinu. Dužim odležavanjem postiže se stabilizacija ukusa i pivo se zasićuje sa CO2. The Camelot pivo sadrži tačno određen % alkohola koji pojačava ukus i miris ostalih sastojaka piva i doprinosi harmonizaciji arome.

The Camelot pivo je manje resko i sadrži CO2 koji se sporije izdvaja iz piva i daje mu karakterističnu finu reskost i stvara obilnu sitnozrnu penu (kragnu), koja je jedno od prvih merila kvaliteta piva koje PIVOPIJA moze uočiti. Takođe, dobra pena piva je siguran znak da je spravljeno od kvalitetnih i svežih sirovina. The Camelot pivo je opalescentno, tj mutno, ali u sebi ima sadržan čitav spektar vitamina, minerala, šećera...

NOVO u Camelotu: pivo (svetlo, crveno ili tamno) u flaši od 2l za poneti ili za dostavu na kućnu adresu.

 

...Najbolji su
brkovi od našega piva...
The Camelot